Livrare și plată

Livrarea

Vă punem la dispoziție urmatoarele metode de livrare:

România: Livrare prin curier: DPD Curier

Livrare standard în termen de 1-3 zile la un cost de 19,00 RON, tarif unic indiferent de locația din țară. Oferim livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 350,00 RON sau pentru produsele indicate în site ce beneficiază de livrare gratuită. Pentru produsele pentru care magazinul nu oferă livrare gratuită, costul livrării este de 19,00 RON. Programul de livrări în țară este între orele 10:00 – 16:00. Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de expediție a coletului este de 24/48 de ore lucrătoare de la data plasării comenzii, cu condiția ca aceasta să se facă până la ora 16:00. Timpul de livrare este mentionat pentru fiecare produs in parte.

După ce comanda dvs. a fost procesată, veți primi un email sau o informare în contul dumneavoastră, dacă ați optat pentru crearea unui cont, cu datele de expediție ale coletului pe baza cărora dvs puteți verifica statusul expediției online în timp real la adresa: Urmarire colet (dpd.ro)

Plata

Înainte de a finaliza comanda aveți opțiunea de a selecta metoda de plată preferată, plata în sistem ramburs sau prin plata prin transfer bancar.

Plata în sistem ramburs
Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin transfer bancar

După ce comanda a fost plasată veți primi instrucțiuni cu datele bancare necesare efectuării plății precum și numărul de comandă pe care vă rugăm să îl menționați în ordinul de plată.

Vă mulțumim!

Shopping Cart
Scroll to Top